Gæstepladser

Ønsker du har supplere din neurofaglige viden og er du særligt optaget af et specifikt emne indenfor det neuropædagogiske felt? Så er det muligt at deltage som gæst på enkelte dage på den neuropædagogiske uddannelse.

Undervisningen foregår på Mødecenter Odense alle dage kl. 9.00 – 15.00 og der er fuld forplejning inkluderet i prisen. Få mere information om det praktiske her

I kommentarfeltet på tilmeldingsblanketten skriver du, hvilket tema du gerne vil tilmeldes. Først til mølle-princippet er gældende, og du får besked på mail indenfor få dage.

Se herunder, hvilke 8 temaer du har mulighed for at deltage på:

 

Tirsdag d. 20/10, 2020 - afholdt

Syn & visuo-perceptuelle dysfunktioner

Til at belyse dette tema har vi inviteret 2 oplægsholdere. Christian Gerlach gør dig klogere på, hvordan hjernens visuelle system fungerer, og giver dig et grundigt indblik i de visuelle forstyrrelser, der kan forekomme efter en hjerneskade.

Steen Aalberg runder dagen af, hvor han bibringer dig den nyeste viden om udredning og træning af synsproblematikker.

v. Christian Gerlach, Professor mso, institut for psykologi, Syddansk Universitet

v. Steen Aalberg, FCOVD, FANO, neurooptometrist, neuro/developmental optometry, Synsplejeklinik i Sønderborg
Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 27/10, 2020 - udsat til foråret

Sprog, kommunikation og SCA-metoden

Annelise Løvholt giver dig viden om afasi, dysartri og andre kognitive kommunikationsforstyrrelser samt indblik i SCA-metoden. Du kommer på dagen til at træne praktisk anvendelse af SCA-metoden, så du herefter kan bruge metoden i din neuropædagogiske praksis.

v. Annelise Petersen Løvholt, Logopæd, kommunikationscentret, Hillerød

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 3/11, 2020 

Indlæring og hukommelse

Anders Degn vil denne dag give dig et grundigt indblik i de kognitive funktioner og hjernestrukturer, som er involveret i vores evne til at indlære og huske samt give bud på, hvordan vi bedst hjælper mennesker, som efter en hjerneskade har fået vanskeligheder inden for disse kognitive domæner.

v. Anders Degn Pedersen, Cand.psych. Specialist og supervisor i neuropsykologi, Aarhus

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 23/2 samt d. 9/3 2021

Hjerneskade og øvrige komplekse problemstillinger

2 temadage hvor Louise Brückner Wive bruger sin boksmodel og de 6 hjerneprincipper til at belyse komplekse problemstillinger. Du får indblik i, hvilke omstændigheder i borgerens liv, der kan forklare den adfærd du observerer, og du får et anvendeligt redskab, som du kan bruge i din praksis.

v. Louise Brückner Wive, Neuropsykolog, Indehaver af Brückner Praksis, Århus

Pris: 4.300 kr. + moms

 

Tirsdag d. 2/3, 2021

Hjerneskade og rusmidler

Som medforfatter til de nationale retningslinjer for den sociale stofmisbrugsbehandling har Steen Guldager en stor viden på området, som han denne dag bruger til, i et neurofagligt perspektiv, at fortælle om årsager til – og behandling af mennesker, som kæmper med afhængighed.

v. Steen Guldager, Cand.psych. Socialpsykologisk Center, Århus

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 4/5, 2021

Risikoen for forråelse hos professionelle

Kom og vær med, når vi sætter fokus på et højaktuelt emne. Dorthe Birkmose fortæller om risikoen for forråelse hos os professionelle, når afmagten bliver for stor.

v. Dorthe Birkmose, Cand.psych., foredragsholder og forfatter, Odense

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 11/5, 2021

Hjernens plasticitet

Kom og hør Jesper Mogensen, grundlægger og leder af Unit for Cognitive Neuroscience, præsentere os for hans banebrydende forskning om plasticitet i den intakte og skadede hjerne.

v. Jesper Mogensen, Professor of neuroscience, institut for psykologi, Københavns universitet. Leder af Unit for Cognitive Neuroscience (UCN)

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tirsdag d. 18/5, 2021

Hjerneskade, identitet og personlighed

Louise Vedel Simonsen giver dig på denne dag indblik i de identitets- og personlighedsmæssige udfordringer, der kan være i forbindelse med en hjerneskade.

v. Louise Vedel Simonsen, Neuropsykolog, Hjerneskadecentret, Odense

Pris: 2.150 kr. + moms

 

Tilmeld dig