Om HjernePraxis

Hos HjernePraxis underviser vi i neuropædagogik, og vi lærer dig, hvordan du bruger teorien i praksis, så du ved præcis, hvad du skal gøre, næste gang du står over for en borger, der har brug for din hjælp.

VI VIL GERNE GØRE DET NEMMERE FOR DIG AT GØRE DIT ARBEJDE GODT

For når du forstår hjernen og de kognitive processer, åbner der sig helt nye muligheder for, hvad du er i stand til. Du kan hjælpe og støtte på et helt andet niveau. Og gøre en endnu større forskel for borgere med erhvervet hjerneskade, deres pårørende og de samarbejdspartnere, som de møder i deres rehabiliteringsforløb.

Tilsammen har vi undervist over 1000 kursister

Lisbeth Winkel Madsen, ejer af HjernePraxis

Lisbeth er oprindeligt uddannet pædagog, og neuropædagogikken blev hurtigt et nødvendigt redskab. I hendes arbejde som hjemmevejleder for voksne med erhvervet hjerneskade manglede hun viden for at kunne hjælpe borgerne tilstrækkeligt. Neuropædagogikken gav den nødvendige forståelse til at hjælpe borgeren endnu bedre og håndtere de udfordringer, hun stod overfor. Og siden dengang har Lisbeth arbejdet med udvikling af konkrete neuropædagogiske redskaber, som kan lette arbejdet for den professionelle, og har lært de teknikker og værktøjer videre til andre.

Inden Lisbeth stiftede HjernePraxis i 2020 nåede hun at stå for udvikling og tilrettelæggelse af flere kurser og være kursusleder på den neuropædagogiske efteruddannelse. Samtidig var hun også konsulent i Hjerneskaderådgivningen på Fyn. Her havde hun både rådgivnings, undervisnings-, supervisions- og VISO-opgaver.

Brian Nielsen-Schnoor, neurofaglig formidler i HjernePraxis

Brian blev en del af HjernePraxis i 2020. Før det var han konsulent i Hjerneskaderådgivningen på Fyn, hvor han rådgav borgere med erhvervet hjerneskade samt deres pårørende og samarbejdspartnere i rehabiliteringsforløb. Derudover havde han undervisnings-, supervisions- og VISO-opgaver.

Brian er oprindeligt uddannet fysioterapeut og har også arbejdet på Hammel Neurocenter og på apopleksiafsnit på hhv. Århus, Randers og Svendborg sygehus.

Hvad kan Hjernepraxis hjælpe med?

Neurouddannelsen

Lær at bruge viden om hjernen til at gøre en forskel for borgere med kognitive udfordringer

5 dages kurset

Få styr på den grundlæggende viden om neuropædagogik, og mærk forskellen

Rådgivning og supervision

Få vores hjælp til at styrke din faglighed og dermed dit udgangspunkt for at hjælpe